Szolgáltatások

Portfólió átvizsgálás

Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit.

Sokan küszködnek régi, elavult pénzügyi konstrukciókkal, életbiztosítási szerződésekkel, nyugdíjpénztárakkal, banki megtakarítási megoldásokkal. Tapasztalataink szerint sokan csak azért kötöttek meg egy hosszú távú életbiztosítást, mert nagyon rámenős volt az ügynök, mások reklámok alapján választottak banki megtakarítási konstrukciót, s vannak akik pedig ad hoc hoznak pénzügyi döntéseket. Ami biztos, hogy a legtöbb ember nem követi nyomon pénzügyi portfóliójának alakulását, s ezzel lemond a tudatos irányítás lehetőségéről.

A helyes pénzügyi tervezés kiindulópontja a jelen helyzet tisztán látása, amihez hozzá tartozik az eddig megtett út. Ezért fontos, hogyha előre szeretne lépni, s szeretné, hogy hatékonyabb pénzügyi portfóliója legyen, akkor az első lépés, hogy a Starlight Consulting egy független szakemberével átvizsgáltassa meglévő pénzügyi konstrukcióit.

Egy ilyen analízis során szakemberünk áttekinti a szerződéseket, kimutatásokat, s átbeszéli Önnel, hogy mit miért választott, minek mi a célja, mivel elégedett, s mivel nem. Ezt követően – ha kell egyéb szakemberek bevonásával – elkészít egy javaslatot, amely megmutatja, hogy véleményünk szerint hogyan lehet optimalizálni a meglévő portfóliót. Ennek során cél a költségek csökkentése vagy az eredmények javítása vagy mindkettő.

Ez egy díjmentes pénzügyi analízis, mellyel csak nyerhet!

Próbálja ki kötöttségek nélkül a szolgáltatást, s győződjön meg előnyeiről a gyakorlatban Ön is!