Szolgáltatások

Portfólió menedzselése

A folyamatosan változó világban elengedhetetlen a portfólió aktív menedzselése.

A XXI. században egyetlen állandó dolog a változás. A világ felgyorsult, s a globalizáció hatására a világ összement olyan értelemben, hogyha történik valami például Kínában, akkor arra egyből reagálnak az amerikai tőzsdeindexek is. A világban megjelenő jó és rossz hírekre szinte azonnal emelkednek vagy esnek a pénzügyi termékek árfolyamai.

Ebben a dinamikusan változó környezetben komoly feladat egy pénzügyi portfólió naprakészen tartása, s abba az irányba való alakítása, hogy Ön is kihasználja a világ fejlődési irányvonalait, trendjeit. Mivel ügyfeleink többsége nem pénzügyi szakember, ezért jogos elvárás részükről, hogy a portfóliójukat egy erre szakosodott független szakember, pl. egy privát bankár tanácsadó menedzselje.

Mi, a Starlight Consulting szakemberei aktívan menedzselt megoldásban hiszünk, melynek köszönhetően privát bankárok folyamatosan menedzselik befektetését, figyelik az aktuális tőzsdei folyamatokat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki megtakarításából. Így érhet el valódi tanácsadással az átlagosnál magasabb profitot! Az aktív menedzselés tehát egy exkluzív szolgáltatás, s ebben az aktív tanácsadásban az ügyfelek – igény szerinti gyakorisággal – kapnak olyan tippeket, ötleteket, amikkel érdemes a befektetésükben élni, s ezek meglépésével extra nyereségre tehetnek szert. Ezeket természetesen az erre szakosodott privát bankároktól és elemzőktől kapja, akiknek jogilag is van lehetőségük ezt megtenni. A magyar szolgáltatóknál nagyon ritka, nálunk viszont ebben a szolgáltatásban alap, hogy un. befektetési tanácsadásra is szerződést köt a pénzintézettel! Mindig egy személyre szabott portfólió kialakítása a cél, melyben utána aktív változtatásokkal követhetőek a piaci mozgások.

Ezt a szolgáltatást egy hagyományos kereskedelmi banktól egy átlagos (nem százmilliókkal rendelkező) ügyfél sose fogja tudni megkapni.

Próbálja ki kötöttségek nélkül a szolgáltatást, s győződjön meg előnyeiről a gyakorlatban Ön is!